ARBETEN

Här kan ni följa en del av de arbeten som utförs, resor till fjällvärlden eller utryckningar. Även de lite mer speciella jobb som vi tar oss an. Inget är omöjligt! 

special
montering av stereo med backkamera  
Installation av en grymt prisvärd stereo med stor skärm och backkamera från Pioneer i en husbil. Check på att backkameran fungerar av montören också 😄. Hör av er till oss för bättre ljud och olika system i ert fordon! 
polering
Polering av ruta 
Repiga rutor på husvagn eller husbil?  En riktig polering gör underverk för både sikt och utseende. Gjort en 50/50 på denna för att se skillnaden. Kontakta oss för prisuppgift och tidsbokning!
arbete
MONTERAD HISS 

Lite udda arbete, montering av en handikapp hiss i en husbil. Som vi alltid säger, allt ät möjligt, och inget kan stoppa varken oss från att göra jobb eller er från att campa! 

CAMPINGARBETE
LOFSDALENS CAMPING 
På plats på Lofsdalens camping i det fina vädret.  
kurs
ALDE & TRUMA KURS - DAG 2 
På plats i Färlöv Alde service center dag 2. Idag står Truma på schemat. Maskinen som visas på bild kommer inom kort att finnas hos oss så att ni kan boka tid för ett riktigt glykol byte! Glykol pumpen byter ut den gamla glykolen, genom att trycka ut all gammal glykol för att därefter trycka in den nya.  Perfekt för att byta till Alde Orginal Longlife Glykol som kommer att finnas hos oss. 
kurs
ALDE & TRUMA KURS - DAG 1 
På plats i Färlöv hos Alde service center på kurs för värmesystem. Idag står Alde på schemat. Teori blandat med praktik. Vi är såklart service auktoriserad för både Alde och Truma. 
ANNORLUNDA CAMPINGARBETE 
LAGNING AV VÄRME med GETTER
Man kan ju lugnt säga att vi ibland är en annorlunda firma som hjälper kunder både på firman, men även ute på plats vid campingar med alla möjliga bekymmer. Denna gång vart det en väldigt speciell dag, då en get som bodde på gården där husvagnen stod inte välkomnade besök.  Kanske med ett blåmärke på låret så har husvagnen har värme igen däremot, vilket är det viktigaste. 
SPONSOR
HUVUDSPONSOR AV EDSBYN SINGELN 2024 

Ni har väll självklart inte missat att det ligger oss varmt om hjärtat att sponsra lokala företag och organisationer? Här fanns vi på plats som lokal huvudsponsor av Edsbyn singeln 2024 på Bollnäs bowlinghall. 

CAMPINGARBETE
HÄRJEDALEN  

Här bar det av till Lofsdalen och Råndalen för värme och vattenreparationer. 

Campingarbete
Furudals camping 

På plats på Furudals camping. Ibland får man leta andra vägar för att få in kylskåpet i vagnen... Huvudsaken är att kunden nu har ett nytt kylskåp.                                                                              En riktigt bra dag!

SPECIAL
TÄTNING + OMFOGNING AV BIL 

Lite annorlunda jobb på gång. Även bilar kan behövas tätas/fogas på grund av läckage. Självklart tar vi på oss att pyssla om denna raritet också. OBS: Bilder är före åtgärd.

Utryckning
rastkoja  

Det finns inget dåligt väder när skogsarbetare fryser även inne i rastkojan. Då rycker service bilen ut såklart. Utryckning och lagning av gasol värme. Nu har de varmt och skönt igen! 

tvätthall
TVÄTT AV HUSVAGN 

                     Välbehövlig tvätt på en kunds Kabe. Före och efterbilder talar för sig själva.                      Passa på att boka in en tid hos oss så att pärlan blir vacker inför säsongen!

CAMPINGRBETE
FJÄLLVÄRLDEN

Några dagar ute på service och reparations turné ute i fjällvärlden. Här sker omtätning av en läckande taklucka inför vintern. Verkstaden / butiken hemma i Bollnäs har självklart öppet som vanligt. 

special
POLAR 300 - DET ÄR INTE VARJE DAG! 

Här har vi fått in en riktig klassiker för service  och uppdatering. Med bland annat 230 elpatron med cirkulationspump, (endast gasoldrift före). Men även solcell som är effektivt vid laddning av batteri vid exempelvis fricamping mm. Visst har vi nämnt att vi genom vår erfarenhet servar och reparerar allt från begynnelsen till spritt nytt förr va? 

Campingarbete 
VARGENS CAMPING

Full fart på Vargens camping i Vemdalen! Fukttester, gasol, provtryckningar och diverse reparationer. Väldigt snygg draghuva på denna vagn tycker vi. Varför inte själv skaffa en? Finns såklart att skaffa hos oss, när som helst.